TOOLKIT CORONA

INFORMATIE HUISARTSENPRAKTIJKEN DOK 11

HUisartsen DOK 11 bundelen hun krachten

7 mei 2020,

Door onze krachten te bundelen proberen de huisartspraktijken in DOK 11 de komende periode u zo goed mogelijk van de noodzakelijke zorg te voorzien. 

Uw huisarts volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD over het Coronavirus en deelt u het volgende mede: Stel ‘planbare’ zorg uit. Is de zorg van uw huisarts wel nodig, maar is er geen haast bij? Dan is het prettig als u deze nog even uitstelt.

Blijf niet te lang doorlopen met klachten. Twijfelt u over de ernst van uw klachten? U kunt ons altijd bellen om hierover te overleggen. Als wij u vragen op het spreekuur te komen, dan kunt u daar veilig naar toe.

Altijd eerst bellen! U kunt alleen naar de praktijk komen als u hiervoor een telefonische afspraak heeft gemaakt. Bij voorkeur zonder begeleider en anders met maximaal één begeleider.

Ook de afspraken met onze POH-GGZ zullen vooralsnog telefonisch blijven gebeuren.

Als u twijfelt of u besmet bent met het coronavirus, kom dan in geen geval naar de praktijk, maar neem telefonisch contact op. 
Vanaf maandag 23 maart is er een spreekuur in Dordrecht op de huisartsenpost. Dit spreekuur is een samenwerkingsverband met de huisartsen uit Papendrecht. Dit spreekuur is alleen op INDICATIE en na telefonische afspraak. U kunt hier niet zomaar terecht. 

Deelnemende praktijken:

Praktijk Paulissen & De Bruyne  
T 0786912484, spoed keuze 1
Praktijk Schook & de Rooij
T 078-6917833 , spoed keuze 1
Praktijk de Folter
T 078 6995996 , spoed keuze 1
Praktijk Ditvoorst 
T 078 6912993 , spoed toets 0  
Praktijk den Hartog   
T 078 6912310, spoed toets 1

Medicatie uitgifte

Uitgifte automaat

Medicatie kan via uitgifte automaat apotheek DOK 11 Instructie